Достапни линкови

Мигранти заглавени на плоштадите во Атина


Заглавени мигранти ги преплавија главните плоштади во Атина. Во исто време грчката влада брза да изгради нови кампови за луѓето со оглед на тоа што им се намалува можноста да го продолжат патот кон север.

XS
SM
MD
LG