Достапни линкови

САД и ЕУ загрижени за заплашувањето на гласачите


Американскиот амбасадор Џес Бејли во заедничката изјава на САД и ЕУ посочи дека нема услови за оддржување на избори во април и дека треба да се преземат мерки за овозможување на веродостојни избори на најраниот можен датум. Тие се загрижени поради вршењето пристисок и заплашуавњето на гласачите.

XS
SM
MD
LG