Достапни линкови

Државното земјиште го добиваат луѓе на власта


Доаѓаме до разобличување на целиот систем како се доделува земјата на луѓе блиски до власта, не се обработува или се обработува од луѓе на коишто им се дава под закуп, што е кривично дело, а за тоа се земаат субвенции, вели дополнителниот заменик министер за земјоделство од СДСМ, Љупчо Николовски.

XS
SM
MD
LG