Достапни линкови

ЕУ повторно на крстопат


ЕУ е на крстопат поради бегалската криза и евентуалниот излез на Британија од Унијата. Дали со оглед на тоа што Македонија е земја кандидат за членство во ЕУ тоа ќе има влијание и врз неа?

XS
SM
MD
LG