Достапни линкови

Насмевка и поглед во очи, тајната на Ерџан


Три години како 22 годишниот Ерџан Садик, продавањето на магазинот Лице в Лице го спасува од собирање по контејнери. Заработува 50 денари од едно списание. Продава од утро до мрак и обезбедува егзистенција за своето 14 члено семејство.

XS
SM
MD
LG