Достапни линкови

Презадолженоста, закана за светскиот развој


Кредитите и заемите што им ги даваат банките на поединци и на фирми не секогаш се потрошени за некаква успешна инвестиција. Во светот расте бројот на оние што се помалку се способни да се одолжат. Ист е случајот и во Македонија.

XS
SM
MD
LG