Достапни линкови

Ариф - Потребни се подготовки за подолг престој на бегалците


Прифатните центри во Гевгелија и во Табановце се изградени со идеја луѓето да се задржуваат таму само по неколку часа, но ние не сме подготвени ако поради некакви причини треба да останат два или три дена, вели Мохамед Ариф од УНХЦР.

XS
SM
MD
LG