Достапни линкови

Германија враќа азиланти од Балканот


Неколку десетици баратели на азил во Германија чии апликации биле отфрлени се депортирани во нивните земји на Балканот. Во Германија само во јануари беа регистрирани над 90 илјади мигранти, што е скоро за половина помалку од бројот регистриран во минатиот ноември.

XS
SM
MD
LG