Достапни линкови

Дискретно задушување на граѓанското општество


Стравот од критиките за нивната работа владите во многу земји во светот ги тераат да прават се што можат за да ја попречат работата на граѓанските групи и невладините организации. Тоа искуство го делат и активистите во Македонија.

XS
SM
MD
LG