Достапни линкови

Таксистите ги блокираат бегалците кај Гевгелија


Бегалците се загрижени бидејќи не можат веднаш да ја напуштат Македонија поради штрајкот на таксистите во Гевгелија кој трае неколку дена.Таксистите ја блокираат железничката пруга, поради нивното незадоволство од одлуката на надлежните приоритетот да биде ставен на железничкиот превоз за бегалците.

Категории

XS
SM
MD
LG