Достапни линкови

ЕУ пред изолирање на Грција


Земјите членки на Европската унија презедоа чекори за изолирање на Грција огорчени поради тоа што Атина не успева да го намали бранот мигранти на нејзините острови на Егејско море. И покрај лошите временски услови скоро секојдневно над две илјади луѓе пристигнуваат во Грција.

XS
SM
MD
LG