Достапни линкови

ИД е закана, но не за слободните општества


Откако исламски терористи почнаа да шират страв низ светот се постави прашањето дали можат и да ги загрозат цивилизациските вредности. Според експертите, уставните општества имаат вродена моќ што ја прават оваа задача на екстремистите залудна. Дали Македонија е имуна на ваквите влијанија?

XS
SM
MD
LG