Достапни линкови

Изаири - Загадувањето ќе се решава со гасификацијата


Гасификацијата значајно ќе придонесе за подобрување на амбиенталниот воздух. Ќе треба време додека да се изгради, па понатаму ќе ни треба и секундарна и терцијарна мрежа низ градовите. Тоа е еден процес што ќе трае, но основите ќе бидат поставени оваа година, вели министерот за животна средина Нурхан Изаири.

XS
SM
MD
LG