Достапни линкови

Мигрантскиот бран не се намалува и покрај зимата


Илјадници мигранти и бегалци продолжуваат да пристигнуваат во најголемото грчко пристаниште Пиреја во близина на Атина. Тоа покажува дека бранот луѓе кои бегаат од конфликтните зони, главно од Сирија за Европа продолжува и покрај влошените зимски временски услови.

XS
SM
MD
LG