Достапни линкови

Бегалскиот бран намален, помош и од странски полицајци


Разбрануваното море е причина за намалениот прилив на бегалци од воените подрачја на македонско-грчката граница.Oд почетокот на годината во просек околу 2.000 бегалци заминуваат од Гевгелија со воз кон транзитниот центар во Табановце.

XS
SM
MD
LG