Достапни линкови

Стевановиќ - Ректоратот да каже дали дозволил градење во кампусот на УКИМ


Ако влегле без дозвола, тоа е директен упад во Автономијата и кршење на правото на неповредливост на просторот, а ако влегле со дозвола тогаш треба да се види и да се разговара кој и зошто ја издал таа дозвола и во крајна линија зошто ја направил таа проценка, вели професор Маја Стевановиќ.

XS
SM
MD
LG