Достапни линкови

Граѓански марш за поддршка на мигрантите


Со симболичен подарок, кој го претставува затворениот пристап на мигрантите до прифатилиштата кои декларативно им се нудат, доставен до македонската влада и делегацијата на Евроспката комисија, граѓански активисти го одбележаа Меѓународниот ден на работниците – мигранти и нивните семејства.

XS
SM
MD
LG