Достапни линкови

Монструмот на екстремизмот над Европа


Национализмот и екстремизмот во Европа во последно време се поврзани со страхувањето од исламистичките движења. Во Македонија пак, тие најчесто се поврзани со меѓуетничките односи. Како и да е, тие се најлесен начин за манипулирање на граѓаните.

XS
SM
MD
LG