Достапни линкови

УКИМ: Едни протестираат, други садат, полиција надгледува


Со полициско обезбедување и помош од „Македонски шуми“ десетина студенти од ФИНКИ засадија три дрвца во близина на ректорската зграда. Останатите дрвја ги засадија вработените во Македонски шуми. Студентите од Финки велат дека оваа не е контрапротест, туку изразување солидарност.

Категории

XS
SM
MD
LG