Достапни линкови

Руските интереси за Балканот


Поканата на НАТО за Црна Гора за дел од аналитичарите е добар знак и за другите земји во регионот кои имаат такви аспирации. Има и такви кои сметаат дека тоа само ќе ја натера Москва повеќе да го сврти своето внимание и интересот за Балканот.

XS
SM
MD
LG