Достапни линкови

Дел од економските мигранти се враќаат во Атина


И додека бегалците од Сирија, Ирак и Авганистан продолжуваат да ја минуваат границата меѓу Грција и Македонија, на луѓето од другите земји, за кои се смета дека се економски мигранти не им се дозволува тоа.

XS
SM
MD
LG