Достапни линкови

Граѓаните на Црна Гора за членството во НАТО и руските реакции


Црногорците главно задоволни од поканата на НАТО за прием на нивната земја во Алијансата. Тие очекуваат извесни реакции од Русија, но сметаат дека тоа нема ништо да смени.

XS
SM
MD
LG