Достапни линкови

Нема хумани услови за бегалците


Народниот правобранител Иџет Мемети констатираше дека се уште нема хумани услови и третман на бегалците и мигрантите. Тој додаде дека е слаба координацијата меѓу институциите, а на кризата и треба мултидисциплинарен пристап.

XS
SM
MD
LG