Достапни линкови

Новинарите бараат да учествуваат во преговорите за медиумите


Неколку десетици новинари и медиумски работници протестираа пред Кулубот на пратениците незадоволни поради одбивањето на четрите политички партии да ги вклучат во преговорите за реформите на медиумската сцена. Во меѓувреме партиите ги одложија денешните преговори на работните групи.

Категории

XS
SM
MD
LG