Достапни линкови

Ременски – Сакаме да бидеме гарант дека нема да има злоупотреби


Во минатото во функција на добивање на глас во време на избори се злоупотребувале овластувања, имало уцени и ние сакаме да бидеме гарантори дека тоа нема да се случува во периодот што следува, вели новата министерка за труд и социјала од СДСМ Фросина Ташевска Ременски.

XS
SM
MD
LG