Достапни линкови

Париз го зајакнува отпорот против ИД


Дали и кој може да ја спречи милитантната Исламска држава, која ја презеде одговорноста за координираните терористички напади во Париз и по нејзините закани дека ќе следуваат слични такви? Колку тие ќе доведат до нови поделби во Европа или до зацврстување на сојузништвото против ИД?

XS
SM
MD
LG