Достапни линкови

Лешоски - Социјалните мрежи се дупката од приказната за Цар Трајан


Ископале дупка и викнале дека царот има козји уши, ја закопале и им поминало. Така го гледам тоа со социјалните мрежи и со целата таа ненасочена активност на вистинско место. Едноставно, луѓето си кажуваат да им помине и толку, вели поетот Дарко Лешоски.

XS
SM
MD
LG