Достапни линкови

Климатските промени му помагаат на екстремизмот


Во најновиот извештај на Светска банка се наведува дека климатските промени се акутна закана за сиромашните луѓе во светот. Во меѓувреме, американскиот државен секретар Џон Кери оцени дека промените на климата придонесуваат во создавањето услови за појава на екстремизам.

XS
SM
MD
LG