Достапни линкови

Ориѓански – Оваа власт е неподнослива


Страшно е кога дел од граѓаните ќе почнат да ја величаат власта, тоа е најстрашно, затоа што добра власт не постои, нема таква. Има поднослива и неподнослива власт, а оваа е неподнослива, вели музичарот Златко Ориѓански.

XS
SM
MD
LG