Достапни линкови

Германија го започна враќањето азиланти


Германија го заостри нејзиниот одговор на забрзаниот влез на мигранти и почна да ги враќа назад на Балканот и во Авганистан сите оние на кои им е одбиено барањето за азил.

XS
SM
MD
LG