Достапни линкови

Сириски бегалец: се надевам дека децата ќе ми простат


Сирискиот бегалец Заки Исмаил Халил и неговото семејство, вклучувајќи три мали деца и едно бебе стигнаа на австриската граница со Германија. Нивното долго патување почна од Сирија, а откако престојуваа во Турција Халил решил да побараат безбедност и подобар живот во Шведска.

XS
SM
MD
LG