Достапни линкови

Острени - За Маѓар телеком не треба коментар, туку судско делување


Не треба коментар за аферата Маѓар телеком, треба судско делување, треба обвинителите да си ја вршат својата работа. Ако е тоа така, независно за кого се работи, вклучувајќи ме и мене, секој треба да одговара, вели лидерот на новоформираната партија Унитети Гзим Острени.

XS
SM
MD
LG