Достапни линкови

НАТО се проширува?


Пред 16 години НАТО фрлаше бомби врз Црна Гора, земја која заедно со Србија ја сочинуваа тогашната Сојузна Република Југославија. Сега работите се изменија и таа може да стане членка на Алијансата. Каде е Македонија на патот до НАТО?

XS
SM
MD
LG