Достапни линкови

Разговор со Сандра Ѓоргиева


Сандра Ѓоргиева, студент по филмска и ТВ монтажа на на Факултетот за драмски уметности, авторка на документарниот филм „Зелени ѕидови, црна хроника.“ Филмот го прикажува секојдневието на студентите сместени во студентскиот дом „Гоце Делчев“.

XS
SM
MD
LG