Достапни линкови

Нашата иднина мизерува во студентските домови


Влага, мувла, малтер што паѓа и руинирани тоалети е сликата што со години, ако не и со децении, се провлекува низ студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје.

XS
SM
MD
LG