Достапни линкови

Суомалајнен - Ако почнете сега, избирачкиот список може да се прочисти на време


Со добро реорганизирање и ревизија на избирачкиот список каков што е сега и со помош на експерти можно е да се подобри списокот, да се отстранат грешките, вели амбасадорката на ОБСЕ во Македонија Нина Суомалајнен.

XS
SM
MD
LG