Достапни линкови

ОН: 70 години на успеси и неуспеси


Организацијата на Обединетите нации одбележува 70 години постење. Дали е време за нејзино освежување со цел реафирмирање на визијата таа да остане универзална надеж за подобар свет.

XS
SM
MD
LG