Достапни линкови

Хајд Парк: Како Македонија се справува со мигрантската криза?


Голем дел од анкетираните граѓани сметаат дека Македонија не се справува доволно добро со мигрантската криза, дека има капацитет да стори повеќе за да им го олесни патот на луѓето што бегаат од воените подрачја. Што мислите вие, како државата се справува со мигрантската криза ?

XS
SM
MD
LG