Достапни линкови

ЕУ: Турција е клучна за запирање на мигрантите


Европската унија трага по начини за убедување на Турција да стори повеќе во задржувањето на сириските бегалци на нејзина територија и да ги запре да одат во Европа. Ова се случува во време на длабоки сомневања и недоразбирања кои владеат меѓу Европската унија и Турција.

XS
SM
MD
LG