Достапни линкови

Балкански кавги околу мигрантите


Поделбите во ЕУ како да се распореди товарот од мигрантската криза се одразуваат и врз земјите на Балканот кои се почесто се обвинуваат за тоа како се справуваат со мигрантите. Војната со зборови најчесто е зачинета со потценување на напорите на другата земја.

Категории

XS
SM
MD
LG