Достапни линкови

Фрчкоски - Специјалната обвинителка, МВР и МРТВ - булдожери за промена


Во овој момент постојат три големи булдожера за суштинска промена на ситуацијата, едно е специјалниот обвинител и неговото влијание со резултатот на неговите истраги, второ е Министерството за внатрешни работи што ќе биде искорнато од злоупотребата, пред сè изборна, застрашувачка и во таа смисла манипулативна за и околу изборите, од власта и трето е државната телевизија, вели универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски.

XS
SM
MD
LG