Достапни линкови

Зошто богатите арапски земји не прифаќаат бегалци?


Во време на слики на очајни сиријци кои го ризикуваат животот за да стигнат во Европа, социјалните мрежи се преплавени со прашањето зошто тие не бегаат во поблиските и побогати земји во Персискиот залив.

XS
SM
MD
LG