Достапни линкови

Опасен пат до надежи за подобар живот


Среќно семејство вечера заедно. Изгледа сосема нормална слика. Но, за 36 годишниот Сириец Мохамед Хаџи Рашид, неговата 32 годишна сопруга Шерин и петгодишниот син Чан е се друго, ама не и нешто нормално. Зад себе имаат многу долго и опасно патување пред да стигнат во Германија.

XS
SM
MD
LG