Достапни линкови

Илјадници мигранти заглавени на границата со Грција


Околу 2.000 мигранити се заглавени во меѓуграничниот простор меѓу Македонија и Грција од грчка страна каде што имаат подигнато импровизиран камп. Пругата меѓу Македонија и Грција е блокирана. Македонската полиција не им дозволува влез во земјата.

XS
SM
MD
LG