Достапни линкови

Затворени граници, Железничката во Гевгелија празна


Железничката станица во Гевгелија е празна, откако Владата на Македонија одлучи да ги затвори границите со Грција и со Србија за да се справи со наплив на мигранти од конфликтните региони.

XS
SM
MD
LG