Достапни линкови

Чекајќи го возот за Европа


Стотици мигранти на железничката станица во Гевгелија ги чекаа документите или возовите. Дел од нив да се качат на нив, а дел да добијат дозволи од македонската полиција за да тргнат кон западна Европа. Меѓу нив имаше и болни деца и истоштени луѓе.

XS
SM
MD
LG