Достапни линкови

Можен вооружен конфликт во Европа


Подигнувањето на нивото и зголемувањето на бројот на воени вежби на НАТО и на Русија ја прават многу веројатна можноста од избувнување вооружен конфликт во Европа. Ова е заклучокот на студијата која годинава беше спроведена од Европската мрежа за лидерство со седиште во Лондон.

XS
SM
MD
LG