Достапни линкови

Третманот на мигрантите во ЕУ


Мигрантите откако по неколкумесечна Голгота ќе стигнат до некоја земја на Европската унија се соочуваат со натамошни тешкотии. Дел од нив се спречени да одат до нивната крајна цел и завршуваат во диви кампови или во привремени прифатилишта за баратели на азиланти.

XS
SM
MD
LG