Достапни линкови

Очај и гнев меѓу бегалците од Сирија


Конфликтите на Блискиот Исток и во Африка принудија милиони луѓе да ги напуштат нивните домови и да побараат безбедност и подобар живот во други земји. Најмногу ги има од Сирија кои најпрвин спас бараат во соседните држави.

XS
SM
MD
LG