Достапни линкови

Хајд Парк: Што треба да се прави со мигрантите?


Ги прашавме граѓаните дали државата доволно добро се справува со приливот на мигранти во земјата и што дополнително треба да се преземе. Сите се согласни дека на мигрантите треба да им се обезбеди помош, но само за нивен транзит низ Македонија.

XS
SM
MD
LG